Geboren in 1991 te Enschede heeft Dimitri Woltjer op zijn 2de levensjaar enkele hersenbloedingen moeten doormaken. Na jaren revalidatie, ging het leven echter toch normaal door. In de vroege volwassenheid bleek er echter toch nog restschade over te zijn gebleven aan de gebeurtenissen van zoveel jaar geleden. Vol in het leven, leverde dit dan ook de nodige obstakels op. Na een medisch onderzoekstraject waaruit duidelijk werd wat de symptomen waren, begon ook een zoektocht naar invulling en zingeving. Hier uit is het boek “He’j de kop kapot’ voortgekomen. Niet alleen kunt u hier een levensverhaal lezen, maar ook nuttige informatie over Niet Aangeboren Hersenschade (NAH) en het omgaan met de gevolgen van deze aandoening.


Vanuit eigen ervaring en gesprekken met mensen, bleek dat er namelijk een hoop onduidelijkheid bestaat over NAH. Aangezien de aandoening voor iedereen andere gevolgen heeft, is het verspreiden van informatie cruciaal voor meer begrip en empathie.


Met dit boek hoop ik dan bij te dragen aan het gesprek over NAH. Met een goeie dosis humor en zelfspot vind ik het belangrijk niet alleen de negatieve, maar zeker ook de positieven te benadrukken. Het is namelijk het belangrijkste om te zien wie iemand nog steeds is en kan.